Regn eller blæst – skidtet skal væk

Havde man tirsdag (23.5.) kigget ud af vinduet kl. 16 ville man ikke have forestilet sig at der en time senere ville være 16 frivillige, der vil gå til den med at samle skrald. Men sådan var det. 2 rykkede ud i Fløng fra REMA 1000, 6 rykkede ud fra Circle K på Hovedgaden og i Nærheden var der 8 friske, der trodsede det noget mørke og småregnende vejr.

Det var maj måneds Ren By aktion, der blev afviklet med god hjælp fra kommunens driftby, der efterfølgende hentede, hvad der var samlet ind af de frivillige hænder.

“Får I slet ikke nogen penge for det?” spurgte en vantro taxa-chauffør, som efterfølgende viste sin anerkendelse. Det var i hvert fald skrald nok at komme efter, men byen blev lidt renere, vi fik synliggjort at det har effekt når man bare smider øldåsen ud af bilvinduet og så fik vi noget godt motion.

Næste gang der er Ren By aktion er mandag den 19. juni kl. 15 i Fløng og kl. 17 i såvel Taastrup som Nærheden. Skriv gerne til kai@mec-ht.dk hvis du godt vil være med på holdet, der samler i Taastrup.

De gik til den i Nærheden under ledelse af Casper Hansen, og det gør de også igen den 19. juni. 

Boligbebyggelsen påskønner deres arbejde så den efterfølgende pizza var på boligforeningens regning.