Ren by for fuld skrue

MEC har siden 2005 haft tovholderrollen i forhold til Ren By. Ren By er et initiativ der løber af stabellen en gang om måneden i perioden april til og med oktober. Meningen er ved synlige gule veste at gøre opmærksom på alt det skrald der er i naturen og være med til at stimulere at vi – i stedet for at irriteres over andre ligegyldighed – selv tager affære og bare samler det op.

Der er gennem årene blevet samlet ganske maget skidt sammen, men der er også gennem årene kommet stadig flere til, som gør noget ved det. Ikke bare i forbindelse med vores Ren By aktioner, men også gennem private initiativer i boligområder.

Som det seneste har vi indgået en aftale om at hjælpe Danske Banks hovedadministration på Dalbjergstrøget med at organisere en indsamlingsdag den 12. september. Her har de en dag hvor medarbejderne gør noget godt for lokalsamfundet.

Resten af året er Ren By indsamlignsdagene fastlagt til den 5. juli, den 11. august, den 12. september og 5. oktober – allle dage kl. 17 i Taastrup og kl. 15 i Fløng ved REMA 1000.

Ønsker man at deltage skriver man til kai@mec-ht.dk eller melde ind via Facebook-gruppen ”Ren by – 2630 Taastrup”.

Fototekst: De fleste af de aktive ved aktionen i maj omkring Kuldyssen og Rugvænget i Taastrup.